Sök
Filters
Stäng

Användarvillkor

PRISER

I priserna ingår moms med 25%.


ORDERBEKRÄFTELSE

När vi mottagit din order får du automatiskt en orderbekräftelser till din e-postadress med information om din beställning. Kontrollera så att alla uppgifter stämmer. Om du har några frågor om din order är du alltid välkommen att kontakta oss. Tänk på att ha din orderbekräftelse till hands för smidigt hantering.


PERSONLIG INFORMATION

Vi har en sekretesspolicy och respekterar din personliga integritet. När du beställer en vara behöver vi ditt namn födelsedata och postadress samt din e-postadress och mobil nr för att vi ska kunna skicka dig en orderbekräftelse och leverera din beställning. De upplysningar vi får av dig, kommer endast att användas för ovanstående interna ändamål. Vi vidarebefordrar på inga villkor dina uppgifter till tredje part och under inga omständigheter skulle vi få för oss att sälja, byta eller låna ut dina uppgifter.


MITT KONTO

När du har registrerat dig och är inloggad så har du tillgång till mycket kundinformation under knappen "Mitt konto" Där kan du ändra din adress, och leveransadress, du ser din orderhistorik och har koll på dina intjänade bonuspoäng och mycket mer.


ÖVRIGT

Minderåriga (under 18 år) får ej genomföra köp utan målsmans godkännande.