Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic

Epic

Varumärke: Epic
Artikelnummer: 1921739

Beskrivning

EPIC Crate Reflex

Glittra som en stjärna på dagen eller låt den vara din reflex på natten.
Skalet på denna resväska är tillverkat i DuraLITE, vilket säkerställer styrka, elasticitet och låg vikt. EPIC Crate Reflex tillverkas också med högkvalitativa material och komponenter för en garanterad lång livslängd. Den här utgåvan av EPIC Crate är utrustad med ett tre-skikts kompositmaterial som kombinerar styrka, flexibilitet, skönhet, djup och nu även en reflekterande funktion som tillhandahålls genom äkta reflekterande element i filmen. Skalets form med de upphöjda och sänkta delarna ger väskan en unik design som gör den lätt att känna igen samtidigt som formen bidrar till styrka och stabilitet i skalet.

4x hjulsystem, vilket är ett 360° fyrhjulsystem. Framkomligheten med ett fyrhjulsytem är överlägset tack vare att hjulen även roterar i vertikalplanet. Förutom att de är otroligt smidiga, stabila och starka, är dessa hjul också utbytbara i händelse av att du sliter ut dem.

På insidan av EPIC Crate Reflex hittar du en intelligent och fullutrustad inredning som är allt annat än standard. Det hjälper dig att enkelt packa dina tillhörigheter och hålla dem organiserade på dina resor.

Mått:H66cm x B46cm x D25cm
Volym:68 L
Vikt: 3,3Kg

1.999;-

Information

Yttermaterial Duralite
Färg Charcoal
Funktion Reflex
Övrigt 5 års garanti