Epic Epic Epic Epic Epic Epic

Epic

Varumärke: Epic
Artikelnummer: 1912805

Beskrivning

Phantom SL

- Inbyggd VTT-teknik. Nya SL-versionen är det lättaste och bästa Phantom som EPIC någonsin har gjort. Hjulen samt topp- och sidhandtag är tillverkade av Airspeed för garanterad låg vikt, hög prestanda och lång livslängd.

- VTT betyder - Variable Thickness Technology (Variabel Tjockleks Teknik) och är EPIC:s unika tillverkningsprocess för polypropylenskal. Det betyder i grunden en optimerad struktur där resväskans skal är förstärkt i utsatta delar och lättade i dom delar som är mindre utsatta och helheten ger ett optimerat skal i förhållandet mellan vikt och styrka.

-4X hjulsystem, vilket är ett 360° fyrhjulsystem från Airspeed. Framkomligheten med ett fyrhjulsystem är överlägset tack vare att hjulen även roterar i vertikalplanet.

- Utrustad med ett fullt integrerat, inbyggt lås godkänt av TSA. Resväskor utrustade med ett lås godkänt av TSA möjliggör att TSA, med en speciell nyckel, kan öppna väskan för inspektion utan att bryta låset på resväskan.

- Utrustad med Re: FRESH som är den nya revolutionerande, utbytbara, interiören från EPIC. Med Re: FRESH -interiören kan du ta bort ditt inre foder för att tvätta och/eller frysa det för att hålla inredningen fräsch resa efter resa.

- EPIC Phantom SL har högkvalitativ, gummibelagd, vattentät dragkedja. Den här dragkedjan ger utmärkt extra skydd mot det våta och regniga vädret som vi alla ibland reser i.

7 års garanti. Skalgaranti, kunden erhåller ny resväska om skalet går sönder. Garantin gäller även flygplanshantering. Garantin gäller i hela världen. Om väskan som har gått sönder inte längre tillverkas ersätter vi dig med en ny likvärdig produkt. Garantin gäller inte normalt slitage på produkten och dess komponenter.

Mått: 66cm x 45cm x 25cm
Volym: 67 L
Vikt: 3 Kg

1.599;- 1.199;-

Information

Yttermaterial Polypropylen
Färg Svart
Övrigt 7-års garanti
Butik KABIN LITEN MELLAN
Visko